מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    אבי יעקב No Comments on מהלישה ועד לאריזה: כך נאפות המצות שיפארו את שולחן החג

    תהליך אפיית המצות אורך זמן רב, חודשים רבים טרם חג הפסח פותחות מאפיות המצות את שעריהן בכדי לספק את צרכי עם ישראל לחג • מסע ויזואלי לאורך מסלול הכנת המצות: מהלישה הראשונית ועד לאריזה הסופית

    צילום: Yossi Zeliegr/Flash90
    23:02
    01.05.24
    אבי יעקב No Comments on מקסימום איכות במינימום מחיר: טיולי בין הזמנים זה מקס סטוק

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות



    0 תגובות